Du er her:

Fjällräven Keb Trousers

G-1000 behøver næppe den store præsentation, men hvad sker der, når det legendariske materiale kombineres med stretch-materialer? Vi har haft de prisvindende Fjällräven Keb Trousers under luppen.

Når man vandrer, er ordentlig bevægelsesfrihed helt essentielt. Samtidig ønsker man naturligvis også at beskytte sig mod elementerne, og her er Keb Trousers helt fantastiske. Der er stretch de helt rigtige steder; rundt i livet, øverst på låret, en kile mellem benene samt på baglåret. Samtidig er bukserne forstærket med et ekstra lag G-1000 Eco på knæ og ved anklerne for at modstå slid fra vandrestøvlerne samt skarpe sten og klipper. Denne kombination giver dig en hårdfør beskyttelse mod elementerne, men de er behagelige og giver en overraskende god bevægelsesfrihed.

Bukserne har formsyede knæ og har faktisk et relativt smalt snit. Måske det skyldes, at bukserne er ret store i størrelsen – jeg måtte gå en størrelse ned end normalt. Men det betyder faktisk bare, at bukserne får en endnu bedre pasform, hvor man ikke har følelsen af, at de flagrer.

Som på andre af Fjällrävens vandrebukser har man på Keb Trousers også fravalgt baglommer, og det synes jeg er en rigtig fin prioritering. Derimod findes der to højt placerede stiklommer, der er godt dybe (ned til midt på låret), så du ikke mister indholdet, når du sidder ned. Samtidig findes der to frontlommer på låret, som begge kan lukkes med knapper. Den venstre lomme har også en lynlåslukning. Samlet set giver lommerne rig mulighed for at holde styr på dine småting, og samtidig er lårlommerne store nok til at kunne rumme en GPS, telefon og lignende.

Selvom Keb Trousers er en hårdkogt rustning, så er der sørget for, at du kan slippe af med varmen. Stretch-materialet ånder rigtig godt, og samtidig kan du lufte ud via de fire ventilationsåbninger: To langs låret fra hoften og ned til knæet, og to ved læggene, som kan give ekstra luft til støvlerne. Jeg testede Keb Trousers blandt andet med gamacher, og der var det fantastisk at kunne rulle gamacherne lidt ned og så åbne op for ventilationen i læggen for frisk luft – det fungerede godt.

Nederst på buksebenene er der elastiske remme og en snøre med krog, så bukserne kan slutte helt tæt til støvlerne. Det fungerer ok, men hvis du skal ud i sne, mudder eller krydsning af vandløb, så kan det ikke erstatte gamacher.

Keb Trousers vejer 504 gram i en størrelse 48, hvilket er en anelse mindre end de klassiske Greenland Trousers, og det skyldes primært stretch-materialets lave vægt. Alt i alt er det et par hårdkogte vandrebukser, der kan bruges året rundt. Bukserne fås også i en kvindemodel.

Casper Devantier, Torsdag, 06 december 2012, hits: 8482
Magasinet Opdag Verden

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til Gå med-ture

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.

Kundeservice

Har du brug for at komme i kontakt med Opdag Verden. Vi svarer typisk næste arbejdsdag.

Send os mail: Klik her...

 


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind