Du er her:

Fjällräven Nikka Trousers

Jeg har testet Nikka Trousers fra svenske Fjällräven. Det er en teknisk vandrebuks, der er vel-ventillerede og yderst velegnede til varmere nordiske dage, hvor du skal være aktiv i naturen.

Med andre G-1000 Fjällräven-bukser har jeg været nødsaget til at tage dem i en størrelse større for at imødekomme behovet for bevægelsesfrihed. Det behøver jeg ikke med Nikka Trousers. Det fede ved bukserne er, at de sidder som skræddersyet.

De er formsyet i en blanding af Fjällrävens eget G-1000 Original og stretch nylon, som er 98 % polyamid og 2 % elastan. De har høj, skrå talje, så man undgår at skille på midten, når man bukker sig, og snittet gør, at de sidder til om bagen.

Der er stretch-materiale foran, på hofterne, ved inderlårene, i linningen samt på bagbenet. Dette design gør, at de på intet tidspunkt skarver eller generer. Samtidig giver det en fortrinlig komfort og bevægelsesfrihed. Der er øget slidstyrke på de mest udsatte steder, nemlig på knæpartiet, på bagdelen og den nederste del af benet, hvor støvler og fjeld ofte slider lidt ekstra.

Bukserne er forsynet med fire lommer. To frontlommer med lynlås, som er tilgængelige selv med rygsæk med bærebælte på. De to lårlommer lukkes med klap og knap. Den mindste, passende til en GPS, er i G-1000.

Den større lårlomme er i stretch og indeholder en mindre separat stretch-mesh-lomme med plads til eksempelvis mobiltelefon eller kniv. Lommerne er ikke posede, men ’integreret’ i buksebenene, hvilket på sin vis minimerer, hvad du kan fylde i dem, uden det generer under bevægelse. Det er selvfølgelig en smagssag, hvor meget man ønsker at fylde i dem.

Personligt foretrækker jeg de integrerede, så jeg har følelsen af, at indholdet ikke ’hænger’ som et vedhæng, som jeg har fornemmelsen af ved poselommer.

Array
Vibe Sørensen, Onsdag, 09 oktober 2013, hits: 4885
Magasinet Opdag Verden

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til Gå med-ture

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.

Kundeservice

Har du brug for at komme i kontakt med Opdag Verden. Vi svarer typisk næste arbejdsdag.

Send os mail: Klik her...

 


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind