Omtale

Fjällräven Övik Re-Wool Shirt LS Men

80% genanvendt uld


Fjällräven Övik Re-Wool Shirt LS Men

Det usædvanlige ved skjorten her er, at den består af ikke mindre end 80 % genanvendt uld.

Vi elsker beklædning, der tager hensynet til miljøet, og vi elsker uld med alle de naturlige egenskaber, det bringer med sig.

Skjorten, som både kan bruges som et isolerende mellemlag eller som en tynd jakke, isolerer nemlig, selv hvis vejret brokker sig, og du bliver våd. Og så er uld jo som bekendt naturligt lugthæmmende, så du behøver ikke vaske skjorten så tit.

Uld er også temperaturregulerende, så skjorten er behagelig at bære i både varme og kulde.

De resterende 20 % af stoffet i skjorten er polyamid, og skuldre og albuer er forstærket i G-1000® Eco, der indeholder genanvendt polyester og økologisk bomuld. Skjorten er således ganske miljøvenlig.

En særlig detalje er kraven, som kan foldes op om halsen og holdes på plads af en lille strop. Den beskytter således halsen mod såvel kulde som brændende sol.

1.299 kr. / www.eventyrsport.dk

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Fjällräven Övik Re-Wool Shirt LS Men
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Fjällräven Övik Re-Wool Shirt LS Men ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Tore Grønne
Den 24. januar 2019
Senest opdateret den 13. juni 2023
Log ind