Omtale

Fornemt foldbart kaffesæt

Sea to Summit X-Pot Kettle + X-Brew Coffee Dripper + X-Cup


Fornemt foldbart kaffesæt

Det er altså smart, det her. Tag en foldbar kedel, et foldbart kaffefilter og en foldbar kup.

Fold det hele sammen i kedlen og – vupti! – du har et let, funktionelt sæt til at lave en skøn kop kaffe på tur. De tre dele til sættet her kommer hver for sig, men er lavet, så det hele passer perfekt sammen.

Du folder blot alle tre dele ud, koger vand i kedlen, placerer kaffefilteret oven på koppen, putter de malede bønner derned og hælder vand over.

Øjeblikke senere har du en lækker kop kaffe. Og kaffefilteret, det er nemt og ligetil at skylle, og så er du klar til endnu en kop. Eller til at pakke det ned igen, hvor en elastik holder det hele samlet i rygsækken.

 Sea to Summit X Pot Kettle 1

Sea to Summit X-Pot Kettle

1,3 liter er BPA-fri, har sider i silikone, glasforstærkede nylonhåndtag samt en bund i anodiseret aluminium. Den vejer 186 gram.

Sea to Summit X-Pot Kettle 1,3 liter – 269 kr.

Køb i Eventyrsport

 

X Brew Coffee Dripper 1

Sea to Summit X-Brew Coffee Dripper

Er en kaffetragt i varmebestandig, BPA-fri og fødevaregodkendt silikone, der rummer 480 ml. I bunden sidder et kaffefilter i rustfrit stål. Vægten ligger på 85 gram.

Sea to Summit X-Brew Coffee Dripper – 159 kr.

Køb i Eventyrsport

 

X Cup 1

Sea to Summit X-cup

Er en BPA-fri sammenklappelig 250 ml-kop med sider og bund af varmeresistent, fleksibel silikone. Den stive nylon-ring i toppens rand gør koppen stabil og nem at drikke af, og den har rumfangsangivelser på indersiden, så den kan bruges som målebæger. Vægt: 45 gram. Hele sætter vejer altså 316 gram.

Sea to Summit X-Cup – 79 kr.

Køb i Eventyrsport

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Fornemt foldbart kaffesæt
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Fornemt foldbart kaffesæt ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 18. november 2022
Senest opdateret den 18. november 2022
Læst af: 1764