Omtale

Gerber BG Ultimate Survival Kit


Her er et stykke grej, du med rette kan håbe på, at du aldrig får brug for, men som på den anden side kan gøre underværker, hvis uheldet er ude. Gerber BG Ultimate Survival Kit er udviklet i samarbejde med overlevelses-eksperten Bear Grylls og indeholder en mængde basisudstyr til den kritiske situation på tur.

Her er for eksempel et lille multi-tool med tang, wirecutter, kniv, skruetrækkere, pincet, en vandtæt pose med minilygte, sav, signalspejl, alutæppe, ildstål, vandskyende stormtændstikker, bomuldsgnistfang, wire til snarer, nødsnøre, vokset tråd, fiskegrej (kroge, svirvler og lod), sygrej, fløjte og Grylls’ ‘Priorities of Survival’, som er en lommeguide til overlevelse. Alt sammen med en samlet vægt på 267 gram.

799,-

Læs mere: www.eventyrsport.dk/GerberBGSurvivalKit

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Log ind og se rabatkoden på Gerber BG Ultimate Survival Kit
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Gerber BG Ultimate Survival Kit ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Tore Grønne
Den 12. december 2017
Senest opdateret den 12. maj 2021
Log ind