Du er her:

Omtale

Haglöfs Nengal 3L Proof Parka


Vindtæt. Vandtæt. Åndbar. Bæredygtig. Miljøvenlig. Multianvendelig.

Der er masser af godt at sige om den her Parka fra Haglöfs, som er designet til skiløb, men lige så vel kan bruges som en fortrinlig regnjakke, når du ikke er på tur.

Jakken er vindtæt, vandtæt og åndbar og desuden bluesign®-mærket pga. sin miljøvenlighed. Den er syet i bluesign®-godkendt PROOF ™ ECO, som består af genanvendt nylon med en underliggende PU-membran og et tyndt lag stof inderst.

Vandsøjletrykket ligger på 15.000 mm, og imprægneringen er fluorcarbonfri.

Hætten kan justeres i tre retninger, den vandafvisende frontlynlås kan køre begge veje, og ærmerne kan justeres med Velcro®-stropper. Under ærmerne sidder der ventilationslynlåse, og bag frontlynlåsen sidder en ekstra lynlås, som er forbundet til den yderste lynlås via et panel af ventilerende stof.

Bruger du den inderste lynlås, opnår du ekstra udluftning gennem det ventilerende stof, uden at jakken er åbnet. Recco®-reflektoren gør det nemmere for redningsmandskabet at finde dig, hvis du skulle blive fanget i en lavine.

Vægt: 835 gram.

3.699 kr. / www.haglofs.com

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Log ind og se rabatkoden på Haglöfs Nengal 3L Proof Parka
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Haglöfs Nengal 3L Proof Parka ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Tore Grønne
Den 10. februar 2019
Senest opdateret den 18. maj 2021
Magasinet Opdag Verden

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til Gå med-ture

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind