Du er her:

Haglöfs Nevluk Q Jacket

En fuldstændig vandtæt og i høj grad åndbar jakke, som tilmed er foret og varm. Er den kombination virkelig mulig? Bliver man ikke bare gennemblødt af sved, når man cykler på arbejde, eller når pulsen stiger på vej ned af skibakkerne? Lærke har testet kvindemodellen Haglöfs Nevluk Q.

Det første jeg tænkte, da jeg fik Haglöfs Nevluk ind af døren var: ”Wow, en fed jakke.” Begejstringen dalede dog lidt, da jeg fik jakken på. Umiddelbart var jeg ikke imponeret over pasformen. Jeg har testet jakken både i S og M, og hvor M posede lidt for meget, var S for kort i ærmerne og i længden. Jeg kunne derfor have ønsket lidt mere indsnit – især foran, men det er muligt, at den sidder bedre på andre.

Hvad jakken ikke har i pasform, viste den sig hurtigt at have i brugsværdi. Jo mere jeg har gået med den, jo mere forelsket bliver jeg, og jeg har efterhånden svært ved at få andet på, når jeg går ud af døren. Den er simpelt hen så dejlig blød og varm! Især den fleeceforede hagebeskyttelse er jeg bare SÅ vild med.

Kombinationen af Gore-Tex og fiber gør denne jakke perfekt til den våde danske vinter. Den sikrer høj komfort ved middel aktivitetsniveau i koldt og regnfuldt vejr. Den forede hætte er justerbar og slutter rigtig godt til omkring ansigtet samtidig med, at skyggen beskytter mod regn, blæst og kulde. Den er derfor perfekt til cykelturene på arbejdet, vandreture i vintertiden og som fed hverdagsjakke.

Haglöfs Nevluk begrænser sig ikke kun til brug herhjemme - den har bestemt også sin berettigelse på skituren, bjergvandringer og lignende aktiviteter i forholdsvis koldt vejr. Men som alle produkter har Haglöfs Nevluk også sine begrænsninger, og den bør ikke sammenlignes med de hardcore dunjakker til de høje bjerge, men det er den selvfølgelig heller ikke lavet til.

Med denne jakke får du høj grad af bevægelsesfrihed, da foret i ærmer og hætte er tyndere end omkring torso. Dette betyder også, at jakken med sine 695 gram (størrelse medium) er et let alternativ til mange andre fiberjakker.

Alt i alt er det en god og praktisk jakke, som får dig tør og varm gennem den danske vinter og på årets skitur. Jakken fås også i en herremodel.

Lærke Stewart, Torsdag, 16 februar 2012, hits: 4968
Magasinet Opdag Verden

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til Gå med-ture

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind