Du er her:

Haglöfs Rugged Mountain pant

Har du længe ledt efter et par fantastiske friluftsbukser, som du kan bruge til hvad som helst? Så led ikke længere. Haglöfs Rugged Mountain Pant er en fantastisk allround friluftsbuks, som du ikke kan slide op, og oven i købet ser de fantastisk godt ud.

Jeg husker tydeligt, da Haglöfs Rugged Mountain Pant blev en del af vareudvalget hos min lokale udstyrsbutik. Mit blik var fanget med det samme, og bukserne blev straks prøvet på. Perfekt pasform og lækre materialer. Det blev desværre ikke til en investering dengang, da økonomien var lidt trang, men nu kan jeg kun fortryde, at jeg ikke prioriterede dem højere - for jeg er virkelig gået glip af noget.

Haglöfs Rugged Mountain pant har en genial kombination af slidstærke materialer i stretch materialet FlexAble™ og Climatic™. Det resulterer i, at bukserne er vanvittigt slidstærke, og samtidig føles de løse, lette og frem for alt fleksible i forhold til bevægelsesfriheden. Slidstyrken er til dels opnået ved hjælp af kraftige materialer, hvilket også giver et par varme bukser. Selv ved et moderat aktivitetsniveau i milde frostgrader var uldundertøj stort set overflødigt. Derfor vil disse bukser ikke være mit førstevalg på en varm sommerdag.

De store lårlommer er både designmæssigt og praktisk velplaceret midt på låret, så de er let tilgængelige. Her er der i tillæg til de åndbare materialer mulighed for at udlufte via en lille lynlås, og det fungerer rigtig godt.

Justeringsstropperne nederst på benene til at snøre buksebenene sammen omkring sko eller ankel er derimod en ommer. Spændet er svært at betjene. Der er fæster til den løse snip, men de fungerer desværre rigtig skidt. Til gengæld er det en rigtig god ide, at Haglöfs har monteret en hægte til snørebåndene på forsiden af bukseåbningen. Selve måden hægten er monteret på, gør den dog irriterende vanskelig at bruge. Den kan dog alligevel bruges og i mange tilfælde vil den gøre et par gamacher overflødige.

Som om det ikke er nok i sig selv, at Haglöfs Rugged Pants er gennemtænkte og velfungerende, så ser de også vanvittigt godt ud. Her er et par friluftsbukser, du ikke umiddelbart bliver pinligt berørt over at have på i hverdagens mode-jag. Buksernes design siger klart og tydeligt, at de nok hører til i naturen, men de gør det med stil.

  • Mærke: Haglöfs
  • Model: Rugged Mountain pant
  • Pris: Haglöfs Rugged Mountain Pant / 1300 kroner
Array
Kristian Nykrog, Onsdag, 02 maj 2012, hits: 7240
Magasinet Opdag Verden

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til Gå med-ture

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.

Kundeservice

Har du brug for at komme i kontakt med Opdag Verden. Vi svarer typisk næste arbejdsdag.

Send os mail: Klik her...

 


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind