Omtale

Helly Hansen Lifa Active Solen Hoodie


Helly Hansen Lifa Active Solen Hoodie

Det kan godt være, at du ikke kan se fremtiden i kaffegrums, men det virker dog en anelse futuristisk, at en nyudviklet teknologi gør det muligt at udnytte kaffegrums til at skabe endnu bedre solbeskyttelse i tekstiler.

S.Café-teknologien øger således solbeskyttelsen til 50+ UPF, og netop den teknologi har Helly Hansen indarbejdet i den her hoodie, som er en del af deres nye Solen-kollektion.

LIFA® Active Light-fibre transporterer fugt og sved væk fra kroppen, så huden er tør, selv når aktivitetsniveauet stiger, og ved at tilføre S.Café til LIFA-fibrene bliver solbeskyttelsen øget markant.

Da kaffegrumset indarbejdes i fibrene, bibeholdes effekten selv efter mange vaske. Hoodien fås til såvel kvinder som mænd.

575 kr. / www.hellyhansen.dk

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Helly Hansen Lifa Active Solen Hoodie
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Helly Hansen Lifa Active Solen Hoodie ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 19. marts 2020
Senest opdateret den 18. maj 2021
Læst af: 4713
Log ind