Omtale

Helly Hansen LIFALOFT Hybrid Insulator Jacket


Helly Hansen LIFALOFT Hybrid Insulator Jacket

Fire år.

Det brugte Helly Hansen og PrimaLoft® på at udvikle et af verdens varmeste og letteste midlayers.

LIFALOFT™ midlayer er konstrueret af 75 % Lifa® fibre og 25 % syntetiske fibre. Isoleringen er mindre voluminøs i konstruktionen og vejer hele 20 % mindre end andre alternativer af polyester på markedet.

Lifa® fibrene opsuger ikke fugt, så du kan trygt bære jakken under våde forhold, og den vand- og vindafvisende ydre membran er med Bluesign® certificeret PFC-fri DWR (Durable Water Repellent). Det betyder, at overfladen er vandafvisende.

LIFALOFT™ Hybrid Insulator vandt Red Dot prisen for produktdesign i 2018 og findes til både mænd og kvinder.

Jakken er optimal som isolering i lag-på-lag, f.eks. under en skaljakke, men kan også bæres alene. Vi tænker, at det er et solidt tegn på kvalitet, at det svenske alpine skiteam bærer jakkerne til deres træning og på rejsedage som optakt til verdensmesterskabet i 2019.

1.600 kr. / www.hellyhansen.com

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Helly Hansen LIFALOFT Hybrid Insulator Jacket
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Helly Hansen LIFALOFT Hybrid Insulator Jacket ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Tore Grønne
Den 3. februar 2019
Senest opdateret den 18. maj 2021
Læst af: 4766