Omtale

Helly Hansen Mono Material Insulater


Det er altid en stor fornøjelse, når nye produkter kommer med en miljøvenlig profil, og når det kommer til den her jakke, så kan alt på nær lynlåsen genanvendes.

Jakken er en del af Helly Hansens nye Mono Material-kollektion, som er bæredygtigt fremstillet af et materiale, hvor alt er 100% genanvendeligt.

Det gør den til en bedre ressource i et cirkulært system, hvor målet er tekstil-til-tekstil genbrug. Samtidig er de nye materialer ofte lettere at vedligeholde, uden at det går ud over kvalitet og ydelse. Jakken her er velegnet som mellemlag eller let pausejakke.

Håndlommerne har en skjult knapfunktion, og du finder en inderlomme bag overfladen.

Hvad enten du mangler en jakke til brug i hverdagen eller til dage ude på stierne i for eksempel ydersæsonerne, så er det værd at kaste et blik på Mono Material Insulater.

1.500 kr. 

Køb Mono Material Insulator hos Helly Hansen

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Log ind og se rabatkoden på Helly Hansen Mono Material Insulater
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Helly Hansen Mono Material Insulater ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 8. januar 2021
Senest opdateret den 18. maj 2021
Log ind