Houdini Men’s Power Houdi

Varmekraftværk  til den kolde tid  Trænger du lidt ekstra varme til at gå efteråret og vinteren i møde, så er her måske svaret. Houdinis Power Houdi er som et varmekraftværk skabt til netop at holde dig varm, og det nærmest uden at du oplever at have den på.

Da jeg første gang pakker min Power Houdi ud og kaster et arrogant blik på den, er jeg overbevist om, at jeg står med endnu en fleece trøje fra endnu en tilfældighed producent. Endnu en fleece trøje som nok skal holde én varm, men hvordan kan de være bedre end mine elskede uldtrøjer? Mine uldtrøjer, der aldrig har svigtet mig uanset mængden af fugt, der har trægt ind gennem skaljakken eller ud gennem huden. Jeg har altid været en uldens mand, og det troede jeg aldrig, jeg ville få ændret på.

Det var alt sammen, indtil jeg fik fingrene i Houdinis Power Houdi.   Nu er jeg omvendt, jeg har set lyset. Uldtøj er fabelagtigt, men fleecetrøjer som denne kan også have deres plads i kampen mod kulden. For det her er nemlig ikke en hvilken som helst fleecetrøje. Det her er en fleecetrøje lavet i det kraftige og varme Polartec Power Strech, som åbenbart er et ganske fortræffeligt materiale. Dét, kombineret med Houdinis flotte design og pasform, gør netop Power Houdi’en til intet mindre end et genialt produkt.  

Let og åndbar Ved første brug af Power Houdie’en blev jeg lidt irriteret over, at den ikke var vindtæt. Over længere tids brug gik det dog op for mig, at jeg nok forestillede mig at den skulle være noget den ikke var. For hvad Power Houdi’en ikke har i vindtæthed har den i lethed, åndbarhed og pasform, som i dette tilfælde blandt andet kommer til syne i stretch-materialets fleksibilitet. Jeg havde dog endnu en anke i forhold til mit gode uldtøj, inden jeg blev omvendt.

For hvordan bliver denne her trøje mon når den bliver våd? Og vil man overhovedet kunne holde de fantastisk dejlige og varme, forlængede ærmer med tommelfingerhul tørre, når himlens sluser åbner sig? Efter fire dage på Hardangervidda med syndflod og efterfølgende oversvømmelser i hele Telemark som følge var jeg overbevist om, at trøjen ikke havde et problem på det punkt. Selv med højt aktivitetsniveau og en gammel utæt Gore-Tex jakke forblev jeg varm og god under Power Houdi’en.  

Denne trøje er simpelthen fantastisk. Den vil blive det første, du tager på om morgenen og det sidste du tager af, inden du kryber under den varme dyne om aftenen. Du vil bruge den på skiture, vandreture og på cykel rundt i byen. Du kommer til at bruge den så meget, at det vil ærgre dig, når kæresten siger, at du altså er nødt til at lægge den til vask, for hvordan kan man undvære den? It’s a keeper.

Opdag Verden // Kristian Nykrog, Onsdag, 30 november 2011, hits: 9230
Log ind