Omtale

Icebreaker Women’s Sprite Racerback Bra

Perfekt til start-og-stop


Icebreaker Women’s Sprite Racerback Bra

Her er en bh, der er særdeles velegnet til stop-og-start-aktiviteter som f.eks. vandring eller skiløb. Aktiviteter, hvor man er aktiv, men holder pauser undervejs, hvad enten det er i skiliften eller under frokostpausen, og der er risiko for, at man bliver kold.

Merinoulden i Sprite Racerback Bra sørger nemlig for, at den isolerer, selvom den bliver våd, og den er samtidig temperaturregulerende, så den er behagelig at have på, hvad enten du er meget aktiv eller slapper helt af.

Bh’en er lugtafvisende, kan maskinvaskes og med Corespun-teknologien øges slidstyrken med nylontråde, uden at din hud kommer i direkte kontakt med det styrkende kunststof. Der er en bred elastik forneden.

Vejl. pris 399 kr. 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Icebreaker Women’s Sprite Racerback Bra
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Icebreaker Women’s Sprite Racerback Bra ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 23. april 2022
Senest opdateret den 29. oktober 2023
Læst af: 2174
Log ind