Du er her:

Omtale

Katadyn BeFree 0,6 vandfilter og vandflaske

Ultralet vandrens


Det bliver ikke meget lettere end det her, såvel når det kommer til vægten, som når det kommer til at bruge flasken her. Prisvindende BeFree 0,6 fra Katadyn består nemlig af en flaske i blød plastik, som kan rulles sammen, hvis den er tom, med et integreret vandfilter i toppen.

Det betyder, at en tom flaske fylder meget lidt – og vejer sølle 59 gram! – men fylder man den med vand, kan man drikke direkte fra flasken, da man nemt suger eller presser vandet gennem det integrerede filter. Det bliver ikke meget lettere.

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Log ind og se rabatkoden på Katadyn BeFree 0,6 vandfilter og vandflaske
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Katadyn BeFree 0,6 vandfilter og vandflaske ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.

Filteret forvandler selv uklart vand til rent drikkevand med en såkaldt EZ-Clean Membrane™-teknologi, som bortfiltrerer skidt og mikroorganismer på helt ned til 0,1 mikrometer. Det betyder, at alle protozorer, bakterier og de fleste vira vil være filtreret ud af vandet, når du drikker det.

BeFree kan nemt renses under rindende vand, og det kan producere op til 1000 liter vand, inden det er tid til at skifte filtertoppen ud.

En fyldt flaske måler 27,5 x 7 centimeter, men den tomme flaske kan altså foldes eller rulles sammen, så den nemt passer i rygsækken eller endda i lommen. Nemt og praktisk og perfekt til ture, hvor man finder godt med vand undervejs. Og så kan flasken jo også sagtens bruges som et ’normalt’ filter, hvor man presser vand gennem den og ned i andre drikkedunke, hvis der er lidt længere mellem steder at finde vand i naturen.

369 kr. / Læs mere på Eventyrsport.dk

Skrevet af: Redaktionen
Den 8. september 2021
Senest opdateret den 18. august 2021
Magasinet Opdag Verden

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til Gå med-ture

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind