Omtale

Keen Uneek 8mm - Outdoor Gold Award


Keen Uneek 8mm - Outdoor Gold Award

Juryens udtalelse: Et produkt, der allerede er på markedet, men det er et produkt, som er en pris værdig. Med sit unikke udseende, komfortable pasform og nye materialer er sandalen ideel til alt fra rejsebrug og friluftsaktiviteter til hverdagsbrug.

Opdag Verdens vurdering: Om man kan lide udseendet eller ej, så er Uneek unik. Når man stikker foden i, tilpasses snorene lige efter ens fod, og sandalen sidder som støbt til foden. Materialerne virker stærke, og sålen støtter hele foden, samtidig med at den er kraftig nok til at kunne bruges i naturen.

På verdens største outdoormesse spiller alverdens outdoorproducenter med musklerne og viser, hvad de kan. Messen var fyldt med nyheder til foråret 2016, og der blev uddelt awards til de produkter, der gør et specielt indtryk. Vi var med og kan præsenterer de ni guldvindere samt de mest interessante produkter med såvel juryens begrundelse som vores egen mening. Du kan finde alle vinderne i det nyeste Opdag Verden eller få en af gangen på www.opdagverden.dk

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Keen Uneek 8mm - Outdoor Gold Award
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Keen Uneek 8mm - Outdoor Gold Award ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Rasmus Simonsen
Den 1. oktober 2015
Senest opdateret den 20. maj 2021
Læst af: 4965
Log ind