Omtale

Klean Kanteen TKPro 750 ml


Hvad er en turen uden en kop dampende varm kaffe?

Den er måske okay, hvis du er mere til te eller varm kakao, men uanset hvad du foretrækker, vil du finde glæde i at fiske den her elegante, robuste termokande i rustfrit stål op ad rygsækken.

Klean Kanteens Climate Lock-vakuum-isolering og den nye TK Closure-lukning giver glimrende isolering: varme drikke holdes varme i helt op til 28 timer og iskolde drikke kølige i op til 90 timer.

For selvfølgelig holder den også drikkevarerne kolde, hvis den kølige efterårsdag er udskiftet med sveddryppende solskin.

Man kan hælde fra alle sider af termoflasken uden at tage låget helt af. Låget fungerer desuden som termokop.

Bortset fra den lille silikonering i låget, der får den til at slutte tæt, er hele kanden i rustfrit stål, der ikke afgiver smag eller skadelige stoffer og holder til hård brug i evigheder.

Termokanden vejer 620 gram.

469 kr. / www.friluftsland.dk 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Log ind og se rabatkoden på Klean Kanteen TKPro 750 ml
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Klean Kanteen TKPro 750 ml ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 3. februar 2021
Senest opdateret den 12. maj 2021
Log ind