Omtale

Light my fire outdoor mealkit bio


Light my fire outdoor mealkit bio

Skal der være styr maden på tur, så kommer du langt med sættet her, som består af otte dele – en beholder/dyb tallerken på 30,4 ml, en tallerken med kanter (som også fungerer som låg), en kop på 300 ml, en lille og en originalstørrelse spork, en lille beholder med låg på 170 ml, et skærebræt og en smart gummistrop til at spænde om hele molevitten, når der er pakket sammen.

Det hele er lavet i et bio-venligt materiale, der er 100% BPA-frit. Alle dele kan for øvrigt smides i såvel opvaskemaskine som mikrobølgeovn hjemme i køkkenet. Alt i alt har du et sæt, der kan bruges på vandreturen, shelterturen, campingturen eller i hverdagen.

Hele herligheden vejer 396 gram.

Pris 299 kr. 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Light My Fire outdoor mealkit bio
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Light My Fire outdoor mealkit bio ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 24. april 2023
Senest opdateret den 25. april 2023
Læst af: 806