Du er her:

Omtale

LOWA: APPROACH PRO GTX - Winner


Grad af innovation, design, vægt/pakkestørrelse

En lav approach-sko, der er udviklet til at have fuld kontrol med underlaget, man bevæger sig på. Skoens sål giver greb i bjergene, og dens flade stykke sål i spidsen giver godt greb til lettere klatring. Approach Pro Gtx skiller sig ud med sit rå design, men er også nyskabende i sin måde at tilpasse foden.

Det hurtige snøresystem består af to snørezoner, der gør det muligt at justere pasformen helt perfekt, så du opnår bedre komfort til både klatring og vandring.

Juryen udtaler: ”Den her Lowa-sko har et nyt, innovativt speed-snøresystem. Vi kan også virkelig godt lide, den stive ydersål, der giver god præcision på klatreturen.”

Igen i år har Opdag Verden været på Outdoor Messe i Friedrichschafen for at se efter nye produkter og fedt grej. Det er verdens største messe for indkøbere og presse indenfor friluftsverden, og her bliver der vist produkter, som kommer på markedet året efter – altså i foråret og sommeren 2017.

En ting er sikkert: Det går godt for outdoorbranchen. De mange mærker og produkter kæmper om at være de bedste, hvad end det er for unikke detaljer, at det er ekstremt let, eller det er nytænkende bæredygtigt.

Der er alle typer produkter på messen, og mindre mærker kan også gøre sig bemærkede, selvom 12 kæmpe messehaller er fyldt. I år har fokus især været lette produkter, miljø samt kampen om rygsækkemarkedet.

Hvert år uddeles der Outdoor Awards til udvalgte produkter, der gør sig særligt bemærkede. I år blev der uddelt 37 awards. Vi beskriver de otte gulvindere samt et udvalg af nogle af de andre awardvindere.

Vinderne er nyskabende og anderledes produkter, mens guldvinderne er udvalgte produkter, der er særligt nytænkende eller unikke. En enkelt Start Up Award gives til et mindre firma med en god idé, som fortjener omtale og anerkendelse.

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Log ind og se rabatkoden på LOWA: APPROACH PRO GTX - Winner
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på LOWA: APPROACH PRO GTX - Winner ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Rasmus Simonsen
Den 30. september 2016
Senest opdateret den 20. maj 2021
Log ind