Du er her:

Udstyrstest

Lundhags Lockne Pant


Har du ikke prøvet et par Lundhags bukser endnu, er denne model et rigtig godt udgangspunkt. Den byder på det bedste fra Lundhags til en lavere pris end deres topmodeller.

Lundhags Lockne Pants er sammensat af to forskellige materialer: et fast materiale for styrke plus et strækbart materiale til at give fleksibilitet og masser af bevægelsesfrihed. Kombinationen af de to materialer fungerer rigtig godt, og de formsyede bukser poser på ingen måde på benene og kan justeres til at sidde tæt om anklen.

Pasformen er smal. Der er to gode lårlommer med lynlås, og i højre lomme er en elastisk lomme til telefon eller lignende. Derudover har buksen to stiklommer uden lynlås. En knaplukning i benenden gør det muligt at fæste buksebenet tæt om benet eller støvlen. Det fungerer rigtig godt, og knappelukningen er en løsning, som ikke sådan lige går op af sig selv.

Fleksible og stærke
Det overordnede materiale er Lundhags eget materiale, LPC, som består af i 65 % polyester og 35 % bomuld. Materialet er DWR-behandling, så bukserne er smuds- og vandafvisende.

Materialet er kun let vandafvisende, og man kan ikke regne med andet, end at de lige kan holde sig tørre under en lille regnbyge. Til gengæld er materialet ret hurtigtørrende, hvilket har været meget brugbart på mine ture.

Det strækbare materiale er i skridtet, overdelen af bagen, indersiden af lårene, samt på knæene. Materialet har en god blanding af at være fleksibelt og stærkt nok til at kunne blive brugt på tur. Kombination og placeringen af de forskellige materialer fungerer uovertruffent, så man uden tøven tager bukserne på tur efter tur. I fodenden af buksen er der dobbeltmateriale, der giver ekstra styrke. Det fungerer også rigtig godt.

Bløde og behagelige
Materialerne er vindresistente, og tykkelsen er et allround, så man hverken bliver for kold eller for varm de fleste måneder af året. Jeg havde buksen med på fjeldtur i Norge med en gennemsnitstemperatur på 15 grader, og den var helt ideel at gå i.

Når kroppen virkelig kom på arbejde på vej op og ned over stejle passager, så blev der også opbygget varme, men det var på ingen måde ubehageligt. Dog kunne det her være rart med udluftningsmuligheder.

Lundhags laver masser af modeller med udluftning, og at denne buks er uden, er for at holde prisniveauet, så spørgsmålet er også, hvad ens behov er. Materialerne giver en blød og behagelig følelse mod huden, og pasformen er efter min mening ligeså god som ved topmodellerne. Lockne Pants har også en god styrke i forhold til tykkelse. Buksen vejer 522 gram, hvilket er en fin vægt, men det vigtigste er, at bukserne ikke føles tunge, når man har dem på.

Der er ikke så meget at sætte en finger på, når det kommer til Lockne Pants: Her er tale om et par reelle, enkle friluftsbukser med en god pasform. Man kan sagtens finde andre modeller fra Lundhags, der har flere detaljer, men nogle gange er det ikke altid nødvendigt, for at man bliver glad for en buks.

Udgivet d. 17. november 2017
Af Rasmus Simonsen

Redaktionen anbefaler

Lundhags

Lockne Pant

Bedømmelsen

Lundhags Lockne Pant er en rigtig god allround-buks med gode egenskaber i et enkelt, men meget brugbart, design. Man får den gode pasform og oplevelse af Lundhags til en lavere pris end deres topmodeller.

9/10: Wow, vi er imponerede
Pasform, strækbare detaljer, lukning i benene, lommer på låret, tørrer forholdsvis hurtigt, styrke, alsidighed
Der kunne være flere detaljer
Pris: 1199,-

Karakterskala

1: Skandale. Skulle aldrig være lavet
2: Ringe. Øv!
3: Dumpet. Sløjt og sjusket
4: Bestået, men kun lige
5: Udmærket, men også kun det
6: Godt produkt, plads til forbedringer
7: Gennemarbejdet og lækkert
8: Produktet fortjener applaus
9: Wow, vi er imponerede
10: Perfekt. Det bliver ikke bedre!

Magasinet Opdag Verden

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til Gå med-ture

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.

Kundeservice

Har du brug for at komme i kontakt med Opdag Verden. Vi svarer typisk næste arbejdsdag.

Send os mail: Klik her...

 


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind