Du er her:

Lundhags Traverse Pants Ws

Der er altid noget galt, og jeg er nok ikke den eneste kvinde, der har haft store kvaler med at finde et par gode, velsiddende vandrebukser. Enten strammer de over lår og bagdelen, eller også ligner man bare en idiot, men lige pludselig var der et par, der overraskede og ligefrem gav lyst til at tage på tur.

Hvis du er kvinde kan du sikkert nikke genkendende til følgende situation, som jeg havnede i under forberedelserne til en vandretur på Island sidste år. Jeg havde brug for et par ordentlige vandrebukser til en krævende tur, men efter at have prøvet flere par, tog jeg hjem med tom rygsæk, og endte med at tage på tur med et par halvdårlige bukser. Jeg skulle bare have fundet frem til Lundhags’ Traverse.

Det første man lægger mærke til, når man trækker i et par Lundhags Traverse-busker, er den fantastiske pasform, der mest af alt minder om barndommens bløde jogingbukser. Det skyldes i høj grad de strækbare Schoeller-paneler, der sidder på knæ og bagdel og yder en komfort, jeg aldrig har følt med andre vandrebukser. De giver fuld bevægelighed, passer perfekt på de kvindelige former og de gør, at man for en gangs skyld føler sig lækker i et vandrebukser. Når du knæler kan man med det samme mærke, at stoffet giver sig, og væk er den begrænsende fornemmelse af stof, der strammer om knæene.

En anden detalje, du virkelig vil værdsætte, er de lange udluftningshuller i net, der sidder langs lårene og giver øjeblikkelig ventilation når det er varmt, eller når du er i gang med at okse dig igennem terrænet med tung rygsæk.
Lommernes placering er nok et spørgsmål om smag og behag. Den eneste lomme, der kan lukkes med velcro, er nemlig placeret på oversiden af låret, hvor den uden tvivl er placeret for at være nem at komme til. Det er en løsning, der kan drive nogen til vanvid, mens andre elsker det – døm selv.

I hårdt vejr, er det indbyggede Bootlock-system, der kan lukke bukserne af ved anklerne, et ganske godt alternativ til gamacher, hvilket sparer vægt i rygsækken, og blev brugt overraskende meget under denne  test.

Tekst af Jeanette Vestergaard Juul (og Troels Matz), Lørdag, 28 august 2010, hits: 5574
Magasinet Opdag Verden

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til Gå med-ture

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.

Kundeservice

Har du brug for at komme i kontakt med Opdag Verden. Vi svarer typisk næste arbejdsdag.

Send os mail: Klik her...

 


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind