Omtale

Marmot Hydrogen

Dunlet til kvinderne


Marmot Hydrogen

Leder du efter en let sovepose, der ikke er for dyr, men som du kan bruge fra forårets første ture til efterårets sidste (og måske endda på vinterturen i det danske), så tag lige et kig på den her – hvis du altså er en kvinde.

Posen er nemlig tilpasset kvinders anatomi med lidt ekstra plads omkring hofter og skuldre. Den kombinerer varme og komfort med en lav vægt, og med 800 gram i rygsækken får du en sovepose med en komforttemperatur på -1°C, der er fyldt med RDS-certificerede gåsedun med en fyldkraft på 650. Dunene er imprægnerede, så de bedre afviser vand og fugt, og overfladen har fået en PFC-fri DWR-behandling, der ligeledes holder det våde ude.

Mumieformen optimerer varmeegenskaberne og den tætsiddende hætte samt de isolerede dunkanaler omkring halsen og langs lynlåsen sørger for at holde al kropsvarmen inde i posen.

Pris 2.499 kr.

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Marmot Hydrogen
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Marmot Hydrogen ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 29. maj 2023
Senest opdateret den 5. juni 2023
Log ind