Du er her:

Omtale

Montane Anti-Freeze Jacket


Det er skønt at se, hvor godt hensyn til miljøet, der er taget i jakken her, som holder dig varm, når det er koldt, hvad enten du vandrer, klatrer eller bestiger bjerge.

De vandafvisende dun - HyperDry™-gåsedun med en fyldkraft på 750 – har således fået en fluorcarbonfri behandling, der gør, at de holder dig varm i længere tid end ubehandlede dun.

De er både Bluesign®- og RDS-certificerede, og det er altså sikret, at dyrene ikke lider unødig skade.

Yderstoffet er i et let, blødt materiale, Pertex® Quantum, der består af slidstærk ripstop-nylon. Det er såvel vindtæt som åndbart. Hætten har afstivet skygge og kan justeres tre steder. Tovejs YKK-lynlåsen har en hagebeskytter øverst og en indvendig vindstolpe, der forhindrer blæsten i at trænge ind gennem lynlåsen.

Der er flere lommer, og jakkens underkant kan justeres, så vind og vejr bliver holdt for døren. Jakken vejer 512 gram i en medium og kan let pakkes i den medfølgende, vandtætte pakpose.

2.399 kr. / www.montane.co.uk

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Log ind og se rabatkoden på Montane Anti-Freeze Jacket
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Montane Anti-Freeze Jacket ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Tore Grønne
Den 3. marts 2019
Senest opdateret den 18. maj 2021
Magasinet Opdag Verden

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til Gå med-ture

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind