Omtale

Montane Protium Jacket

Effektivt mellemlag


Montane Protium Jacket

Et godt mellemlag gør, at man kan holde varmen på tur, samtidig med at man kan komme af med fugt og sved, når pulsen kommer i vejret. Netop dét klarer Montane Protium Jacket, som også kan bruges som det yderste lag på ture, hvor vejret er lidt varmere, og man ikke behøver såvel et mellemlag som et yderlag. 

Jakken har en fuldlængde YKK-lynlås, der som altid er garant for god kvalitet. De to håndlommer har også lynlåse, jakken sidder dejligt tæt i halsen, og syninger er flade, så de ikke kommer til at genere, hvis man skal have en rygsæk ud over jakken. 

Montane Protium Jacket vejer 385 gram og er nem at have klar til at hive frem fra rygsækken, når man har brug for lidt ekstra varme. 

599 kr. / Læs mere på www.montane.com 


Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Montane Protium Jacket
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Montane Protium Jacket ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.

Redaktionen anbefaler


Skrevet af: Redaktionen
Den 11. december 2021
Senest opdateret den 11. december 2021
Log ind