Mountain Equipment Dark Days Hooded Jacket W

Mountain Equipment Dark Days Hooded Jacket er – som navnet antyder – en jakke, der er perfekt til de mørke vinterdage, uanset om du tilbringer dem på skipisterne eller foran kaminen.

Jeg har aldrig oplevet en fleece med så god en pasform. Med sine gode indsnit og lette elasticitet smyger den sig lækkert ned langs ryggen. Ærmerne er dog lidt løsere, hvilket blot øger bevægelsesfriheden. Og så er de utroligt dejligt lange, uden dog at falde ud over hænderne, da de slutter med et lille elastisk kantebånd ved håndleddet. Det eneste, man måske kunne have ønsket sig, er et tommelfingerhul.

Snorene, der kan stramme hætten ind, ender på indersiden af jakken, hvilket er fint rent designmæssigt, men det er lidt uheldigt, da de godt kan kradse på huden, hvis man ikke har en trøje indenunder. Udover hætteindstramningen er der ingen justeringsmuligheder, men eftersom jakken bare sidder, som den skal, så er det jo heller ikke nødvendigt.

Jakken fås i tre forskellige farvevarianter: Grå med lilla lynlås, turkis med neongul lynlås og lilla med lyserød lynlås. Nogen vil måske kunne ærgre sig over, at der ikke findes en mere klassisk og knap så funky version, men hvis man er til stærke, klare farver, er udvalget på denne fleece perfekt. Og er man til det mere klassiske, er den grå forholdsvis afdæmpet.  

Generelt udviser denne trøje en superhøj kvalitet, men efter få dages brug begyndte flere af syningerne at have løsthængende tråde. Indtil videre er dette dog kun et kosmetisk problem, men jeg kan ikke lade være med at tænke, at det med tiden vil kunne føre til, at syningerne går op.

Jakken er superblød indvendig, men har alligevel en struktur udvendigt, som gør, at den ikke kommer til at se fnugget ud efter vask som mange andre fleecetrøjer. Den har efter gentagne vaske beholdt både blødhed og ’nyt’ udseende, der efter min mening er et meget stort plus.

Det bløde, fluffy indre er med til at gøre jakken virkelig komfortabel og yderst varm. Den er derfor perfekt som hyggetrøje og som varm trøje på diverse ture. Samtidig har den så flot et design, at den sagtens kan bruges til hverdag. Alle dine venner vil blive misundelige, og du har aldrig lyst til at tage den af igen.

Lærke Stewart, Fredag, 22 februar 2013, hits: 5533
Log ind