Du er her:

Omtale

Mountain Hardwear StretchDown™ Hooded Jacket


StretchDown™ Hooded Jacket er ikke som andre dunjakker. Som ydermateriale er der nemlig anvendt en enormt blød og lækker Dynamic Stretch Knit™ – en helt tætvævet, vejrresistent og strækbar metervare. For at udnytte de egenskaber fuldt ud har Mountain Hardware opfundet en ny bokskonstruktion ved dunkamrene i form af nogle særlige svejsninger i stedet for traditionelle syninger. De holder bedre på den varme, isolerende luft i dunene.

Alt i alt får du en dunjakke, der er meget vand- og smudsresistent, har høj komfort, glimrende pasform samt bevægelsesfrihed. Der er hætte til dage med sne og blæst, tre lommer på fronten og et par indvendige, rummelige stiklommer. Elastiske ærmeafslutninger og mulighed for sammensnøring nederst i hver side holder effektivt den kolde vind ude og den varme luft inde.

2299 kr. / www.friluftslageret.dk

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Log ind og se rabatkoden på Mountain Hardwear StretchDown™ Hooded Jacket
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Mountain Hardwear StretchDown™ Hooded Jacket ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 6. januar 2017
Senest opdateret den 1. juni 2021
Log ind