Du er her:

Produktomtale

MSR Elixir 3 V2


Hvad enten du skal på fjeldet med vandrestøvlerne eller sætter ud for at udforske verden på cykel, så kan du trygt pakke det her tremandstelt. Elixir 3 V2 er det næststørste telt i Elixir-serien, der måske er de mest alsidige telte i MSRs imponerende line-up.

Elixir-teltene er ekstremt alsidige telte – rummelige, pålidelige og lette. Og så får man virkelig meget for pengene.

Elixir-teltene er baseret på en klassisk kuppelkonstruktion, der både giver ekstra plads i inderteltet og ekstra plads i den rummelige apsis i hver ende af teltet. Det fritstående design gør teltet let at slå op på alle former for underlag; også når det ikke er til at få pløkker i jorden.

Det velventilerede indertelt har store paneler i insektsikkert mesh, som gør det til en fornøjelse at bruge i varmt vejr. Den indvendige højde er på 1,04 meter og inderteltet er 172 centimeter bredt.

Der er selvlysende lynlåse i inderteltet, så man lettere kan finde dem i mørke, netlommer i inderteltet og apsis med udgang i begge sider.

Gearloftet giver mulighed for at opbevare småting i toppen af teltet. Det medfølgende footprint giver mulighed for "fast & light"-opsætning uden indertelt, hvis man vil spare vægt. Uanset hvad, så er det et veldesignet kvalitetstelt, der fortjener sin popularitet!

Ydertelt er i 68 denier ripstop-polyester med PU-coating og et vandsøjletryk på 1.200 mm. Inderteltet er i 40 denier ripstop-nylon og 20 denier polyester mikro-mesh, mens bunden er i 70 denier nylon taffeta med PU-coating og et vandsøjletryk på 3.000 mm.

Vægt: 3190 gram (inkl. footprint).

3.099 kr. / www.msrgear.com 

Køb teltet i Friluftsland
Skrevet af: Redaktionen
Den 15. april 2021
Senest opdateret den 4. juni 2021

Læs også disse spændende produktomtaler

Magasinet Opdag Verden

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til Gå med-ture

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.

Kundeservice

Har du brug for at komme i kontakt med Opdag Verden. Vi svarer typisk næste arbejdsdag.

Send os mail: Klik her...

 


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind