Omtale

MSR Elixir 3 V2


MSR Elixir 3 V2
Hvad enten du skal på fjeldet med vandrestøvlerne eller sætter ud for at udforske verden på cykel, så kan du trygt pakke det her tremandstelt. Elixir 3 V2 er det næststørste Telt i Elixir-serien, der måske er de mest alsidige telte i MSRs imponerende line-up.

Elixir-teltene er ekstremt alsidige telte – rummelige, pålidelige og lette. Og så får man virkelig meget for pengene.

Elixir-teltene er baseret på en klassisk kuppelkonstruktion, der både giver ekstra plads i inderteltet og ekstra plads i den rummelige apsis i hver ende af teltet. Det fritstående design gør teltet let at slå op på alle former for underlag; også når det ikke er til at få pløkker i jorden.

Det velventilerede indertelt har store paneler i insektsikkert mesh, som gør det til en fornøjelse at bruge i varmt vejr. Den indvendige højde er på 1,04 meter og inderteltet er 172 centimeter bredt.

Der er selvlysende lynlåse i inderteltet, så man lettere kan finde dem i mørke, netlommer i inderteltet og apsis med udgang i begge sider.

Gearloftet giver mulighed for at opbevare småting i toppen af teltet. Det medfølgende footprint giver mulighed for "fast & light"-opsætning uden indertelt, hvis man vil spare vægt. Uanset hvad, så er det et veldesignet kvalitetstelt, der fortjener sin popularitet!

Ydertelt er i 68 denier ripstop-polyester med PU-coating og et vandsøjletryk på 1.200 mm. Inderteltet er i 40 denier ripstop-nylon og 20 denier polyester mikro-mesh, mens bunden er i 70 denier nylon taffeta med PU-coating og et vandsøjletryk på 3.000 mm.

Vægt: 3190 gram (inkl. footprint).

3.099 kr. / www.msrgear.com 

Køb teltet i Friluftsland
Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på MSR Elixir 3 V2
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på MSR Elixir 3 V2 ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 15. april 2021
Senest opdateret den 4. juni 2021
Læst af: 6162