Omtale

Når grejet svigter: TELT & LIGGEUNDERLAG


Ekstra led til teltstang: I de fleste telte medfølger et ekstra led, hvis en stang knækker. Medbring den. Hvis mere end én stang knækker, kan et led fra en vandrestav gøre det samme. Køb i friluftsbutikker. 

Ekstra pløkker: Et par ekstra pløkker kan redde turen på flere punkter. Hvis en pløk knækker, eller man mister en i jorden, så er en ekstra pløk guld. Pløkker kan også bruges til at opsætte tørresnor mellem to vandrestave eller til at lave en midlertidig overdækning. Køb i friluftsbutikker.

Gaffatape: Gaffatape kan løse mange problemer. Lad være med at slæbe hele rullen med, men spar plads og vægt ved at vikle tapen om en vandflaske eller gasdåse.

Lapper til underlag: Ekstra lapper med lim medfølger ofte ved de oppustelige underlag. Ellers kan du bruge Tear Aid.

Billede: Gaffatape 50mm/25m / 80 kr. / www.spejdersport.dk og byggemarkeder m.m.

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Log ind og se rabatkoden på Når grejet svigter: TELT & LIGGEUNDERLAG
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Når grejet svigter: TELT & LIGGEUNDERLAG ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Tore Grønne
Den 8. august 2015
Senest opdateret den 12. maj 2021
Log ind