Omtale

Haglöfs Nengal 3L Proof Bib Pant


Haglöfs Nengal 3L Proof Bib Pant

Haglöfs har designet den vand- og vindtætte Nengal 3L PROOF Bib Pant til de storslåede dage, hvor man er ude på skiene eller snowboardet, og man har brug for at vide sig sikker fra selv de hårdeste elementer under tunge snebetingelser.

Buksen er udstyret med alt, hvad du har brug for, når det kommer til en god, sikker freeriding-pant: indbygget RECCO-refleks, forstærkede områder, hvor det tæller, justerbare seler og lange ventilationslynlåse i siden. T

aljen er justerbar med velcro, vristen er forstærket, og den fluorcarbonfri DWR-imprægnering hjælper med at holde vand og smuds ude.

Såvel den rummelige lårlomme som den indvendige brystlomme har lynlås, og indvendig på underbenet er der en gamache med gummigreb, der sørger for, at buksen bliver på plads på dine støvler.

3.000 kr. / www.haglofs.dk

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Haglöfs Nengal 3L Proof Bib Pant
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Haglöfs Nengal 3L Proof Bib Pant ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Tore Grønne
Den 23. december 2019
Senest opdateret den 19. maj 2021
Læst af: 4843
Log ind