Du er her:

Ortovox Men's Hoody

Ortovox Men's Hoody er et godt bud på et lækkert mellemlag med et dejligt frisk look i et stort væld af farverige designs. Måske er det noget, du kan bruge til at pifte turoppakningen op med eller bare som fed hverdagstrøje?

Jeg vil gerne starte denne anmeldelse med at komme med en advarsel. Hvis du stadig ikke har skilt dig af med julens overflødige fedtdepoter eller ikke er nået til træningen frem mod strandsæsonen, så er der en overhængende fare for, at du nok ikke vil føle dig helt tilpas i Ortovoxs Hoody. Fordi den er slim – næsten så tætsiddende, at man kan se sin sixpack (hvis man skulle rende rundt med sådan en).

Ortovox har til deres hoody lavet et blandingsmateriale af merino uld (27 %), polyester (61 %) og elastan (4 %), som de kalder Merino Fleece. Elastanen giver en rigtig lækker fleksibilitet i stoffet som sikrer, at trøjen bare sidder super lækkert tæt. For lige at slå det fast: Jeg synes virkelig, det er en stor fordel, og det ser altså bare rigtig godt ud! Den sidder oven i købet tæt til, men uden at man mister bevægelsesfrihed. Hoody’en kommer desuden i et stort væld af rimelige vilde farver, så der vil helt sikkert være en, der passer til dig og dit humør.

Merino Fleecen er lavet, så den er god slidstærk i overfladen, og merino’en, der primært sidder på indersiden, er børstet således, at den føles rigtig lækker mod huden. På grund af den tætte pasform er der da også en god mulighed for, at du kan finde på at bære hoody’en inderst eller kun over en T-shirt. Derfor er det super lækkert, at den er så blød. Hvis det skulle blive lidt køligt på hænderne, er ærmerne designet med tommelfingerhuller, således at ærmet kan strækkes ud over håndfladen.

Lynlåsen på forsiden er lille og virker lidt spinkel, og den kan desværre godt være lidt irriterende at betjene. På brystet sidder en lille, tæt lomme, der lige kan rumme en telefon eller en rimelig lille pung. Hoody’en er lavet minimalistisk, og da det er et mellemlag, har man fra producentens side nok ment, at for mange lommer vil være upassende, og det synes jeg da også, er en helt fornuftig beslutning. Materialet er ikke specielt tykt, og måske derfor føles den altså ikke helt så varm, men det behøver et mellemlag, efter min mening, heller ikke at være. 

Kristian Nykrog, Søndag, 17 marts 2013, hits: 3098
Magasinet Opdag Verden

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til Gå med-ture

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.

Kundeservice

Har du brug for at komme i kontakt med Opdag Verden. Vi svarer typisk næste arbejdsdag.

Send os mail: Klik her...

 


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind