Ortovox Men's Hoody

Ortovox Men's Hoody er et godt bud på et lækkert mellemlag med et dejligt frisk look i et stort væld af farverige designs. Måske er det noget, du kan bruge til at pifte turoppakningen op med eller bare som fed hverdagstrøje?

Jeg vil gerne starte denne anmeldelse med at komme med en advarsel. Hvis du stadig ikke har skilt dig af med julens overflødige fedtdepoter eller ikke er nået til træningen frem mod strandsæsonen, så er der en overhængende fare for, at du nok ikke vil føle dig helt tilpas i Ortovoxs Hoody. Fordi den er slim – næsten så tætsiddende, at man kan se sin sixpack (hvis man skulle rende rundt med sådan en).

Ortovox har til deres hoody lavet et blandingsmateriale af merino uld (27 %), polyester (61 %) og elastan (4 %), som de kalder Merino Fleece. Elastanen giver en rigtig lækker fleksibilitet i stoffet som sikrer, at trøjen bare sidder super lækkert tæt. For lige at slå det fast: Jeg synes virkelig, det er en stor fordel, og det ser altså bare rigtig godt ud! Den sidder oven i købet tæt til, men uden at man mister bevægelsesfrihed. Hoody’en kommer desuden i et stort væld af rimelige vilde farver, så der vil helt sikkert være en, der passer til dig og dit humør.

Merino Fleecen er lavet, så den er god slidstærk i overfladen, og merino’en, der primært sidder på indersiden, er børstet således, at den føles rigtig lækker mod huden. På grund af den tætte pasform er der da også en god mulighed for, at du kan finde på at bære hoody’en inderst eller kun over en T-shirt. Derfor er det super lækkert, at den er så blød. Hvis det skulle blive lidt køligt på hænderne, er ærmerne designet med tommelfingerhuller, således at ærmet kan strækkes ud over håndfladen.

Lynlåsen på forsiden er lille og virker lidt spinkel, og den kan desværre godt være lidt irriterende at betjene. På brystet sidder en lille, tæt lomme, der lige kan rumme en telefon eller en rimelig lille pung. Hoody’en er lavet minimalistisk, og da det er et mellemlag, har man fra producentens side nok ment, at for mange lommer vil være upassende, og det synes jeg da også, er en helt fornuftig beslutning. Materialet er ikke specielt tykt, og måske derfor føles den altså ikke helt så varm, men det behøver et mellemlag, efter min mening, heller ikke at være. 

Kristian Nykrog, søndag, 17 marts 2013, hits: 6136