Omtale

Outdoor Research Gripper Sensor Gloves


I ydersæsonerne, hvor vejret hurtigt kan skifte, og man pludselig kan få brug for noget varme til hænder og fingre, er det med at have handskerne klar.

De her 100% vindtætte fleecehandsker er noget af en legende, har en tæt og præcis pasform og beskytter på alt fra langrendsture i sneen over vandreture i højderne til skovturen herhjemme. Og selvfølgelig også på den daglige cykeltur til og fra arbejde.

Det er en Gore Winstopper-membran, der holder vinden ude, og inden i handsken mærker man, hvordan den er formsyet med let bøjede fingre.

Håndledsmanchetten sørger for, at handsken slutter behageligt tæt til rundt om håndleddet.

’Sensor’ i navnet henviser til, at du kan bruge handsken på touchscreens og ikke skal have dem af, når du får brug for mobilen.

Vægten er på 88 gram.

449 kr. / www.friluftsland.dk 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Log ind og se rabatkoden på Outdoor Research Gripper Sensor Gloves
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Outdoor Research Gripper Sensor Gloves ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 8. marts 2021
Senest opdateret den 12. maj 2021
Log ind