Omtale

Fjällräven/Specialized Frame Bag

Steltaske til cykelturen


Fjällräven/Specialized Frame Bag

Steltasken spændes fast, så den sidder i cyklens ramme, hvor der er nem adgang til f.eks. de vigtigste småting på cykelturen, hvad end der er tale om bikepackingturen over flere uger eller til hverdagens cykelture. Framebag’en fastgøres med remme i kraftig velcro, har tovejslynlås og stor åbning, og selve tasken er lavet i slidstærk Vinylon med for i genanvendt nylon og skumpolstrede sider, der hjælper med at bevare faconen.

Indeni tasken er der et hovedrum samt mindre netlommer langs siden, som gør det nemt at organisere sine mindre værdigenstande. Sømmene er ikke tapede, men foret er vandtæt.

Tasken kommer i small, medium og large, så den passer til forskellige størrelser stel, og er en del af Fjällräven/Specialized-serien til urbane ture og cykelferier.

Pris fra 749 kr.

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Fjällräven/Specialized Frame Bag
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Fjällräven/Specialized Frame Bag ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 18. november 2022
Senest opdateret den 18. november 2022
Læst af: 1568