Omtale

Salomon Outpulse GTX Men

Til vandreturen, hverdagen og storbyen


Salomon Outpulse GTX Men

Vandreturen med den lille rygsæk på gode stier og veje, hverdagens spadsereture og storbyferien, hvor der skal udforskes til fods – Salomon Outpulse GTX egner sig til det hele.

Skoene er vandtætte og åndbare, og systemet SensiFIT får skoen til at sidde godt og præcist om foden. Overdelen indeholder genanvendte materialer, og Gore-Tex-membran sørger for at holde vand ude.

Indersålen kan tages ud, mellemsålen indeholder stødabsorbering samt en slags plade, der sørger for, at så meget af din energi som muligt udnyttes til at gå i stedet for at gå til spilde. Nederst sidder en slidstærk sål med et mønster, der giver et godt greb i underlaget.

Prs 1.299 kr. 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Salomon Outpulse GTX Men
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Salomon Outpulse GTX Men ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 30. april 2023
Senest opdateret den 25. april 2023
Log ind