Omtale

Salomon X Ultra 4 GTX

let og moderne vandresko


Salomon X Ultra 4 GTX

Let vandresko i syntetiske materialer med Gore-Tex-membran. Skoen er til både kvinder og mænd, vandtæt og åndbar. De syntetiske materialer på overdelen er svejset sammen, så man undgår generende sømme. Skoen har forstærket snude og en PFC-fri imprægnering.

Kiler holder pløsen på plads og forhindrer sand, grus og andet skidt i at komme ind i skoen. En Salomon-specialitet er Qiucklace®-snøringen: Et hurtigt træk, og skoen er snøret. Indersålen er let støddæmpende og åndbar, mellemsålen i EVA-skum giver stødabsorbering, og ydersålen består af slidstærkt gummi med et mønster, så du står fast på både våde, tørre, hårde og løse underlag. Fås til både kvinder og herrer.

Pris 1.299 kr. 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Salomon X Ultra 4 GTX
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Salomon X Ultra 4 GTX ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 25. april 2023
Senest opdateret den 25. april 2023
Læst af: 962