Omtale

Sandberg Survivor Powerbank 20100

Masser af strøm til turen


Sandberg Survivor Powerbank 20100

Der er næsten ikke den tur med overnatning, hvor det ikke er belejligt at have en strømkilde med, og den her powerbank, som er hårdfør og vandtæt, rammer en god balance mellem høj kapacitet og lav volumen. 

Sandberg Survivor Powerbank er et fortrinligt backup-batteri til at oplade mobilen, og hvad du ellers har med af mobile USB-enheder. Den er pakket ind i en robust IP67-certificeret skal og kan klare barsk behandling, så du ikke behøver at frygte for dens overlevelse.

Powerbanken er helt vand-, stød- og støvtæt, og med sit enorme 20100 mAh store kvalitetsbatteri har du nok strøm til ca. otte opladninger af en typisk smartphone.

Lidt afhængigt af dine behov kan du således være uafhængig af fast strøm i over en uge. Du kan lade op til 2 USB-enheder samtidigt, og så har powerbanken for øvrigt en kraftig lygte med 30 meters lysstyrke indbygget.

Vægt: 489 gram. 5 års garanti.

Pris 899 kr. 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Sandberg Survivor Powerbank 20100
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Sandberg Survivor Powerbank 20100 ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 24. december 2022
Senest opdateret den 22. december 2022
Log ind