Omtale

Sea to Summit Camp Kitchen Clean-Up Kit 6 Piece Set

VIDEO: Gør opvasken let som en leg


VIDEO: Opvasken skal passes, selvom køkkenet er skiftet ud med lejrpladsen, og med det her lille, lette og praktiske set, bliver det meget nemmere. Camp Kitchen Clean-Up Kit 6 Piece Set indeholder en sammenfoldelig 10-liters opvaskebalje, en børste, 50 milliliter Wilderness Wash-opvaskemiddel samt en karklud og et viskestykke – lige hvad du har brug for.

Opvaskebaljen har en indbygget, stabiliserende stålring og kan bruges til vand med en temperatur på op til 60 °C. Wilderness Wash er bionedbrydeligt, men man skal dog stadig være opmærksom på, at det er skadeligt for organismer i vand, hvis det hældes ud i vandmiljøet. Det anbefales derfor, at man holder 100 meters afstand til f.eks. vandløb og søer, når man bruger det.

Hele sættet vejer 270 gram og kan pakkes i den medfølgende opbevaringspose.

Pris 299 kr. 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Sea to Summit Camp Kitchen Clean-Up Kit 6 Piece Set
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Sea to Summit Camp Kitchen Clean-Up Kit 6 Piece Set ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 23. juni 2022
Senest opdateret den 13. september 2022
Læst af: 2666