Du er her:

Omtale

Sealskinz Dragon Eye Glove


Sealskinz leverer en imponerende tynd handske, der med sine vind- og vandtætte egenskaber giver en enorm bred anvendelighed.

Handskerne er spækket med detaljer og har blandt andet formbøjede fingre og en strækbar håndryg, der har den gode virkning, at man helt glemmer, at man har handsker på.

Dragon Eye Gloves håndflade er syet i slidstærkt ruskind og har en overflade i et solidt syntetisk blandingsmateriale. Et let polyesterfor sikrer komfort i handsken, så membranen bag foret kan give en vandtæt og åndbar handske, uden at du tænker over det.

Bruger du handsken til cykelturen eller andet til hverdag, er der endda touch i to fingre, så du kan bruge telefon eller andet uden at skulle have handsken af. Sealskinz detaljrerige handsker fås i mange størrelser og findes både i en herre- og damemodel.

549 kr. / www.eventyrsport.dk

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Log ind og se rabatkoden på Sealskinz Dragon Eye Glove
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Sealskinz Dragon Eye Glove ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Tore Grønne
Den 1. november 2018
Senest opdateret den 12. maj 2021
Log ind