Omtale

Silky Pocketboy Folding Saw 130-10

Foldesav på 170 gram


Silky Pocketboy Folding Saw 130-10

Japanske Silky leverer udstyr i høj kvalitet, og selvom det måske lyder som en af de mere luksuriøse ting at pakke i rygsækken, så er det bare lækkert med en lille sav til f.eks. bålarbejdet på tur. Og med en vægt på blot 170 gram, er det ikke saven her, der tvinger én i knæ eller får vægten i rygsækken til at tippe over.

Den lille, kompakte foldesav saver effektivt gennem såvel vådt som tørt træ og efterlader et flot, rent snit, uanset hvilken retning du saver i forhold til fibrene. Silky Pocketboy Folding Saw 130-10 er den mindste sav i Silkys line-up af foldesave, og spidsen af tænderne er induktionshærdede, hvilket holder dem skarpe op til tre gange så lang tid som ikke-induktionshærdede tænder. Resten af bladet er holdt mere fleksibelt, så det ikke så let knækker.

Pocketboy er, ligesom resten af Silkys save, designet til at save i træk-retningen, mens du fjerner savsmuld fra snittet i skub-retningen. Det giver god kontrol og en behagelig, jævn saveoplevelse. Bladet kan låses i to vinkler: lige frem, eller hvor det peger let opad i forhold til håndtaget. Det sidste er især praktisk, da det beskytter dine hænder, når du skal save ting tæt ved jorden. Det behagelige, gummibelagte håndtag sikrer godt greb om saven, og foldemekanismen er let at betjene.

Bladlængden er på 130 millimeter, mens tænderne hver især måler 30 millimeter. Når det er foldet ud, måler saven 290 x 60 x 25 millimeter, mens den i sammenfoldet tilstand måler 170 x 55 x 25 millimeter og kan være i lommen eller hænge i bæltet i det medfølgende, transparente plasticetui med bælte-clip.

Pris 389 kr.

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Silky Pocketboy Folding Saw 130-10
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Silky Pocketboy Folding Saw 130-10 ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 23. december 2021
Senest opdateret den 18. december 2021
Læst af: 3027