Du er her:

Omtale

Hennessy Hammock Expedition Asym Zip


Expedition Asym Zip er både en hængekøje og en overdækning. Hele sættet vejer 1247 gram og kan tage op til 114 kg i styrke. Selve hængekøjen er lavet i en stærk 210D nylon, mens overdækningen er lavet i en tyndere vandtæt nylon 70D for at holde vægten nede.

Hele sættet fylder ikke mere end 18x25 centimeter pakket sammen, så pladsmangel er ingen undskyldning. Hængekøjen har et fastmonteret myggenet over sig, mens regnslaget er eksternt, så man kan undlade at bruge det. Expedition Asym Zip er den mest populære model fra Hennessy Hammocks, idet den er ideel til det meste, hvad end du skal vandre, cykle, ro i kajak eller noget helt andet. 

1999 kr. / www.stm-sport.dk 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Log ind og se rabatkoden på Hennessy Hammock Expedition Asym Zip
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Hennessy Hammock Expedition Asym Zip ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 19. maj 2016
Senest opdateret den 12. maj 2021
Log ind