Du er her:

Omtale

Tentipi Olivin 2 Nordic


Tentipis Olivin 2 Nordic er ikke et billigt, og det er ikke let, men det er et stærkt og komfortabelt telt. Her er tale om en kompakt topersoners tipi bestående af et inder- og ydertelt, der desuden har mange af detaljerne fra en større tipi. Nævneværdige detaljer såsom ventilation i toppen, snefang til helårsbrug og højere til loftet. Teltet vejer 3,5 kg og kan rumme to sovende personer. Eller fire personer, der sidder op.

Opdag Verden mener: Et virkelig behageligt telt at opholde sig i og ideelt til kano, kajak eller vandreturen. Teltet er lavet i gode materialer, og man kan bruge det i hvilken som helst årstid. Et komfortabelt telt med det bedste fra de store tipier komprimeret ned til noget, der er nemmere at transportere rundt.

Ca. 6500 kr. / www.tentipi.com

 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Log ind og se rabatkoden på Tentipi Olivin 2 Nordic
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Tentipi Olivin 2 Nordic ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Rasmus Simonsen
Den 10. marts 2016
Senest opdateret den 20. maj 2021
Log ind