Du er her:

Udstyrstest

Thule Chasm 70 L


Thule Chasm 70 L er en solid duffelbag med en stor åbning og praktiske netlommer, der sikrer, at du nemt pakker dine ting og bevarer overblikket på tur.

I mine unge dage sværgede jeg til rygsækken, når jeg skulle på tur, men som årene gik, begyndte jeg at stille spørgsmålstegn ved, om det altid var fedt at skulle grave efter ting, der sjovt nok altid endte i bunden.

Senere kom rygsække, der havde lynlås i hele toprummet, så tilgangen var lettere, og endnu senere kom så den vandafvisende duffelbag, der også kan bruges som rygsæk. Netop sådan en er Thule Chasm 70 L, som jeg har testet som weekendtaske på storbyferie, klatretur og en sommerferie med mange forskellige aktiviteter.

Helt kort kan jeg slå fast, at den virker. Jeg kan virkelig godt lide, at taskens form ændrer sig fra smal og lav i den ene ende til bred og høj i den anden. Det giver gode pakkefordele i forhold til ting, der fylder meget, som kommer i den brede ende, og ting, der fylder lidt, som kommer i den anden ende.

Thule har desuden udvidet lynlåsen, så den ikke kun åbner i D-form, som det ofte er tilfældet med duffelbags, men åbner endnu mere op. Det skaber et langt bedre overblik, og gør det nemmere at finde det, man skal bruge. Den polstrede bund beskytter derudover dine ting, når tasken står på jorden.

Praktiske netlommer
I den brede ende af tasken er der en lomme med vandtæt lynlås til småting, flybilletter og så videre, og den kan også bruges til de skulderremme, der følger med og gør, at man kan have Chasm på ryggen. I låget, eller flappen om man vil, er der to netlommer.

Den lille er let at komme til – det kræver kun, at man åbner lidt af låget – og der er plads til de ting, man har behov for hurtigt og let at komme til. Den store lomme er på størrelse med hele flappen og går ind under den lille opbevaringslomme. Det skaber god plads. Derudover er der en netlomme mere, som kan hænge langs siden af tasken. Netlommerne virker godt til de ting, som ellers let kommer til at flyde rundt i tasken.

Som det også er tilfældet mange andre outdoor-duffelbags, så kan Chasm også bæres som rygsæk. Der er masser af måder, man kan sætte skulderstropperne fast på, og alligevel er der ikke rigtig noget, der virker helt perfekt. Jeg synes, den sidder bedst, når skulderstropperne monteres med bunden af tasken mod ryggen, men det betyder, at lynlåsen vender ud ad og tasken bliver potentielt sårbar over for tyveri. Det ændrer dog ikke på, at det er en taske, jeg klart vil anbefale. Thule Chasm L vejer 1,7 kilo.

Udgivet d. 16. januar 2018
Af Mikkel Rudolf

Thule

Chasm 70 L

Bedømmelsen

Thule Chasm er en pakkevenlig, lækker duffelbag med gode netlommer og let tilgang til hele tasken.
Den kan klart anbefales til ture, selvom jeg ikke er helt imponeret af dens rygsækegenskaber.

8/10: Produktet fortjener applaus
Nem at pakke, godt overblik
Lynlåsen vender ud ad, når man bruger den som rygsæk
Pris: 899,-

Karakterskala

1: Skandale. Skulle aldrig være lavet
2: Ringe. Øv!
3: Dumpet. Sløjt og sjusket
4: Bestået, men kun lige
5: Udmærket, men også kun det
6: Godt produkt, plads til forbedringer
7: Gennemarbejdet og lækkert
8: Produktet fortjener applaus
9: Wow, vi er imponerede
10: Perfekt. Det bliver ikke bedre!

Magasinet Opdag Verden

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til Gå med-ture

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.

Kundeservice

Har du brug for at komme i kontakt med Opdag Verden. Vi svarer typisk næste arbejdsdag.

Send os mail: Klik her...

 


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind