Omtale

Thule Landmark 60


Thule Landmark 60

Man kan aldrig få nok udstyr, der har mere end én funktion.

Rejserygsækken her er til de lange eskapader, hvor du vil holde orden i sagerne og samtidig har brug for en lille dagstaske undervejs.

Thule Landmark 60L åbnes i overskuelig kuffertstil, men har vandrerygsækkens komfort, kompressionsstropper og kommer med en aftagelig dagtursrygsæk på 20 liter.

Dagtasken kan enten sættes bag på rygsækken eller spændes på skulderstropperne foran, så du har sikker adgang til den under for eksempel transport og på steder med mange mennesker.

Der er desuden låsbare lynlåse, en SafeZone-lomme til mobilen og solbrillerne, og under den er der en skjult CashStash-lomme til penge og andre værdigenstande. Under transport kan du gemme skulderstropperne og hoftebæltet væk, så de er beskyttede. Du har plads til vandflasken i lynlåslommer på siderne. 

1.399 kr. / www.thule.com

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Thule Landmark 60
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Thule Landmark 60 ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Tore Grønne
Den 24. marts 2019
Senest opdateret den 19. maj 2021
Læst af: 5224