Du er her:

Udstyrstest

THULE SHIELD PANNIER 25L


Slidstærk & lækker

Thule Shield Pannier er et sæt solide cykeltasker i lækkert, funktionelt design, der sidder godt på cyklen og kan tage alskens tæv selv under hårde forhold.

Lad os starte med det, man egentligt bruger: Thule Shield Pannier er et sæt cykeltasker, hvor hver taske har ét stort hovedrum, der rummer 25 liter (og fås også i versioner på 17 og 13 liter) og kan laste 12 kg.

Inde i tasken er der en stram lomme med plads til en iPad eller lille bærbar samt to små netlommer til f.eks. værdigenstande. Helt enkelt. Bruger man ikke lommen, sidder den op ad taskens ryg uden at genere. Dejligt fleksibelt.

Selve tasken er konstrueret i særdeles slidstærkt 420D nylon. Materialet føles decideret lækkert, og samtidig er man ikke i tvivl om, at taskerne kan tage alle de tæv, en god cykeltaske skal kunne. Jeg har på ingen måde været forsigtig med taskerne, og de har ikke fået en skramme.

Samtidig er taskerne så vandtætte, at den eneste måde, jeg har været i stand til at få vand i dem, når rullelukningen øverst er lukket tæt, er ved at sænke dem helt ned under vand og presse hårdt, så små bobler pibler ud og små dråber ind. Ude på landevejen kan regnen skabe sig så åndssvagt, den vil, og jeg stoler stadig trygt på, at udstyret er tørt. Heller ikke sand og snavs finder ind i dem.

ThuleShieldPannier2

God lukning og let montering
Taskernes rullelukning fungerer glimrende. Det er nemt at rulle materialet sammen, og det er smart, hvordan spænderne sidder nede på siden af tasken. Bærestropperne kan spændes af, hvis man ikke bruger den – jeg bruger aldrig stroppen på lange ture, men de er gode på f.eks. indkøbsturen.

Det kunne være dejligt, hvis man ikke skulle tage stropperne af, når man cykler med tasken på, som det anbefales at gøre, men det er en meget lille detalje.

En spændende detalje er systemet til at spænde taskerne på bagagebæreren; det sted, hvor cykeltasker ofte adskiller sig mest. Taskerne spændes fast med de typiske tre punkter: to kroge griber fat øverst på bagagebæreren, mens en enkelt krog griber fat nederst.

De er alle sammen meget nemme at trinjustere uden brug af værktøj, og så har de to øverste kroge en virkelig smart detalje: Man strammer dem nemt og trinløst omkring bagagebæreren. Det er ikke et system, man normalt ser, men det betyder, at man kan montere taskerne på bagagebærere af forskellige tykkelser. Og at de sidder helt stramt. De ’hopper’ dermed ikke op og ned, når man kører over bump eller på grus- og jordveje. Når tasken skal løftes af, hiver man fat i den lille hank og krogene løsnes. Nemt.

En lille ting, jeg godt kunne have tænkt mig, er den lille strop, man finder på mange af den her type tasker, som spændes op over rullelukningen. Den kan nemlig samtidig spændes om bagagebæreren, som en ekstra sikring for, at tasken ikke ryger af, hvis man rammer et hul i vejen eller et særligt stort bump.

Der er reflekser på siderne og foran på tasken, og der er plads til at montere en baglygte på siden. Og det er egentligt det. Der er ingen unødvendige dikkedarer. Blot flot funktionelt design og slidstærk kvalitet til en pris og med en vægt (1.950 g) der ligger, hvor de skal.

Udgivet d. 20. januar 2021
Af Tore Grønne

THULE

SHIELD PANNIER 25L

Bedømmelsen

Lækre, solide tasker, som kan tage alle de tæv, de skal kunne ude på landevejene. Der slipper intet vand ind, taskerne er nemme at montere, sidder godt fast og kommer uden tvivl til at tjene én trofast i mange år. Der er meget lidt at udsætte på taskerne, men der mangler lige den sidste geniale detalje for at ramme topkarakteren.

9/10: Wow, vi er imponerede
Lækkert materiale, vandtætte, solide, nemme at montere, rummelige
Ingen ekstra strop til rullelukningen
Pris: 1.099,-

Karakterskala

1: Skandale. Skulle aldrig være lavet
2: Ringe. Øv!
3: Dumpet. Sløjt og sjusket
4: Bestået, men kun lige
5: Udmærket, men også kun det
6: Godt produkt, plads til forbedringer
7: Gennemarbejdet og lækkert
8: Produktet fortjener applaus
9: Wow, vi er imponerede
10: Perfekt. Det bliver ikke bedre!

Magasinet Opdag Verden

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til Gå med-ture

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.

Kundeservice

Har du brug for at komme i kontakt med Opdag Verden. Vi svarer typisk næste arbejdsdag.

Send os mail: Klik her...

 


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind