Omtale

Tierra Rista Jacket Womens


Tierra Rista Jacket Womens

Svenske Tierra har udviklet et alternativ til den klassiske fleece med fokus på at undgå udslip at mikroplast i havet. Rista Jacket består af en blanding af blød merinould og primaloftgarn. Materialet er udført i en særlig 3D-strik, der kombinerer de gode egenskaber fra begge typer materialer, og samtidig giver Rista Jacket sit helt eget udseende. Jakken er produceret i Sverige og lavet i samarbejde med et lokalt strikfirma.

Rista Jacket kan bruges, som man bruger en fleece eller en uldtrøje, og har alle de gode egenskaber, uld nu har, uden at kradse eller ligne en tyk uldtrøje. Trøjen har en tætsiddende og komfortabel pasform og har desuden to lommer med lynlås og tommelhuller. Rista-serien er det ideelle valg til dig, der ønsker et teknisk stykke beklædning med en bæredygtig tankegang bag sig.

1299 kr. / www.eventyrsport.dk

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Tierra Rista Jacket Womens
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Tierra Rista Jacket Womens ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Tore Grønne
Den 1. marts 2017
Senest opdateret den 20. maj 2021
Log ind