Du er her:

Produktomtale

TLT Ly Tunnel 2


Er det vigtigere for dig, at et telt har lækre detaljer og er rart at opholde sig i, end at det er ultralet, så tag et kig på tunnelteltet her til to fra TLT.

Der er dejlig adgang til teltet med en stor apsis med dør på hver side, og hele apsis kan rulles helt tilbage, så man kan nyde panoramaudsigt inde fra teltet – og skabe masser af ventilation, hvis vejret giver én behov for det.

I det hele taget har teltet glimrende ventilation, og da du kan slå teltet op såvel samlet som med yderteltet først, behøver du ikke frygte et vådt indertelt, hvis det regner.

Delene kan samtidig pakkes sammen hver for sig, så det er nemt at dele vægten i rygsækken mellem sig, hvis man er to på tur.

Bardunerne er dobbelte og med to strammere, så det er nemt og hurtigt at spænde teltet flot op. Pløkstropperne har desuden et par smarte detaljer i form af et effektivt metalspænde, der holder stroppen på plads og en metalring til pløkken. Inderteltet har myggenet i døren, lomme til døren, lommer til opbevaring og en tøjsnor i loftet.

Oversejlet er i AquaShield SI™ - ripstop-nylon med 3-lagssilikone, som holder dugen vandtæt i årevis og samtidig beskytter den mod UV-stråling, som er hård kost for en teltdug. Det er et af verdens stærkeste teltstoffer med et vandsøjletryk på 3.000 mm.

Vægt: 2,75 kilo.

3.299 kr. / www.tlt-equipment.com

Køb teltet i Eventyrport
Skrevet af: Redaktionen
Den 1. april 2021
Senest opdateret den 4. juni 2021

Læs også disse spændende produktomtaler

Magasinet Opdag Verden

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til Gå med-ture

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.

Kundeservice

Har du brug for at komme i kontakt med Opdag Verden. Vi svarer typisk næste arbejdsdag.

Send os mail: Klik her...

 


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind