Omtale

TLT PAK 70


TLT PAK 70


Komfort, råstyrke og praktisk indretning. Det er kodeordene for den nye PAK 70 fra danske TLT, som er skabt med alverdens outdooreventyr for øje.

Der er fokuseret på den lette adgang til udstyret i designet, og man har nem adgang til hovedrummet via den store U-formede frontåbning og fra rygsækkens top. Nederst på rygsækken giver en lynlås let tilgang til et rum beregnet til f.eks. soveposen.

Indvendigt finder man lomme til drikkeblære. Rygsækkens top rummer en låglomme med nøgleholder og en netlomme til værdigenstande. Rygpanelet er polstret og åndbart, hoftebæltet er polstret, og det samme er bæreselerne med brystremmen.

Der er stropper til Liggeunderlag og Vandrestave samt kompressionsremme, og ryglængden kan justeres trinløst. Det medfølgende regnslag har refleksprint, så man bedre bliver set i mørket. PAK 70 vejer 2.700 gram. 

1.199 kr. / www.eventyrsport.dk

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på TLT PAK 70
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på TLT PAK 70 ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 16. august 2019
Senest opdateret den 19. maj 2021
Læst af: 9005