Omtale

Trekmate Squall Bivi Bag


Skal du på tur, hvor det er vigtigt at holde vægten nede, og der ikke er meget plads i rygsækken, kan du alligevel få fuld beskyttelse mod nattens elementer med sagen her.

Squall Bivi Bag kombinerer det simple koncept i et bivuak-overtræk med beskyttelsen, teltet giver.

Og det med en vægt på 980 gram.

Du sætter Squall Bivi Bag op med to foldbare aluminiumsstænger og seks pløkker, og vil du have lidt ekstra plads til fødder og hoved, kan du spænde den yderligere ud med bardunerne.

Bivien måler 225 cm i længden, 80 cm i bredden og 60 i højden, og det integrerede myggenet sørger for, at du ikke bliver bidt eller får uventet besøg i løbet af natten.

Myggenettet betyder også fin ventilation.

Når det kommer til de regnfulde, våde nætter, så ligger vandsøjletrykket i bunden på 10.000 mm, mens overseglet har et på 5.000 mm.

Sammenpakket fylder Squall Bivi 32 x 11,5 x 8 cm

999 kr. / www.trekmates.co.uk

LÆS OGSÅ

Guide: Telt, tarp eller hængekøje?

Guide: Vælg det rette telt

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Log ind og se rabatkoden på Trekmate Squall Bivi Bag
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Trekmate Squall Bivi Bag ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 20. juli 2020
Senest opdateret den 25. maj 2022
Log ind