Omtale

Ulvang Rav Kiby W


Ulvang Rav Kiby W

Pæn og superpraktisk på en og samme tid.

Rav Kiby til kvinder er i 100 % uld med alt, hvad der følger med af gode egenskaber, som syntetiske materialer har svært ved at hamle op med. Sweateren er naturligt temperaturregulerende og kan bruges i en bred vifte af temperaturer og under aktiviteter, hvor aktivitetsniveauet ændrer sig.

Bliver Rav Kiby våd, varmer den ufortrødent videre, og man får ikke den lidt klamme, kolde fornemmelse, man ellers kan opleve. Uldens naturligt antibakterielle egenskaber betyder desuden, at sweateren ikke kommer til at lugte så hurtigt, som syntetiske materialer gør.

Lynlåsen og den høje hals hjælper dig til at kunne justere temperaturen yderligere, og for enden af de lange ærmer er der tommelhuller, som sikrer ekstra og lækker varme om håndleddene.

Det er også værd at nævne, at Ulvang lægger stor vægt på en ansvarlig og bæredygtig produktion. Det kommer blandt andet til udtryk ved, at dyrevelfærden på de gårde, hvor ulden produceres, lever op til de bedste standarder.

Det kan vi lide.

999 kr. / www.ulvang.no

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Ulvang Rav Kiby W
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Ulvang Rav Kiby W ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 27. december 2018
Senest opdateret den 20. maj 2021
Læst af: 4556