Du er her:

Omtale

Hestra Wakayama Glove


”Det her er en outdoor-handske i fuld læder; inden i hånden, mellem fingrene, og på overfladen er det koskind. Der er en tyk, blød inderhandske i uldfrotté. Det er fedt, man kan tage den ud og tørre den om natten. Det er en sliderhandske, der kan holde til det hele, og er super fed i f.eks. lejren og skoven om vinteren.

 Man kan holde varme gryder fra bålet med den og den slags. Og man kan jo bare tage uldhandsken ud om efteråret, hvis den er for varm. Handsken er lavet med stærke syninger og en paracord-justering, om håndleddet. Og så er den helt enormt flot. Den oser af lækkert læder og design.”

Pris 949 kr.

Du  

 


Hvem er Lotte?

Lotte sidder i kundeservice i Spejder Sports webshop og arbejdede før det i 8-9 år ude i butikkerne på fuld tid. Opdag Verden har fået hende til at pege på de efterårsprodukter, hun er mest spændt på at få på hylderne.

Nyheden er lavet i samarbejde med Spejder Sport.

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Log ind og se rabatkoden på Hestra Wakayama Glove
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Hestra Wakayama Glove ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Tore Grønne
Den 5. december 2016
Senest opdateret den 12. maj 2021
Log ind