Omtale

Wechsel Venture 3 TL

Tresæsonerstelt til tre


Wechsel Venture 3 TL

Tyske Wechsel har i 20 år lavet telte. Deres fokus ligger ikke på at lave markedets letteste telte, men derimod på at lave veldesignede telte, der holder i længden, og samtidig byder på gode detaljer. Med Venture 3 TL har de lavet et rummeligt, semi-fritstående kuppeltelt med højt vandsøjletryk og solide materialer telt til tre personer. Der er to indgange med hver sin apsis, og dørene er designet, så det er dejlig nemt at komme ind og ud af teltet.


Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Wechsel Venture 3 TL
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Wechsel Venture 3 TL ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.

Man sætter inderteltet op først, og det særegne design, når det kommer til teltstængerne, øger stabiliteten, gør det velegnet til tre sæsoner og giver mere plads, når man opholder sig i teltet. Der er 110 centimeter til loftet på det højeste punkt.

Når det kommer til vægten, så er de 3,14 kilo bestemt ikke skræmmende, når man har i baghovedet, at den vægt kan fordeles mellem to eller tre personer på tur.

Pakkestørrelsen ligger på 50 x 18 centimeter.

2.300 kr. / www.wechsel-tents.de

91 6122 Venture 3 51215

Skrevet af: Redaktionen
Den 4. juni 2021
Senest opdateret den 4. juni 2021
Læst af: 3288
Log ind