Omtale

Yeti Fusion Dry 1300+


Der er lagt i ovnen til de helt kolde ture med dunposen her, der har en ekstremtemperatur på tandklaprende minus 50 grader.

Selv komforttemperaturen på minus 19 og grænsetemperaturen på minus 27 grader lyder koldt nok, og Fusion Dry 1300+ er da også en ultravarm, robust dunsovepose beregnet til ekstrem brug i hårde arktiske eller bjergrige forhold.

Skallen er lavet af en ekstra holdbar tekstil, der forbedrer såvel den vandafvisende egenskab som den høje åndbarhed.

Dunfyldet er Yetis varemærkede tørre dun med en særlig overflade, der gør hvert enkelt dunfiber vandafvisende og hurtigtørrende – uden at gå på kompromis med isoleringsevnen.

Fusion Dry 1300+ har indvendig skulder- og næsekrave, så varmen holdes inde i soveposen, hvor du har gavn af den. Soveposen er konstrueret med både H- og S-box samt en indbygget fodboks med dobbelt lag for ekstra beskyttelse i de ekstreme forhold.

Fusion Dry 1300+ er designet til helårsbrug i arktiske og høje, kolde bjerge.

4.699 kr. / www.da.yetiworld.com

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Log ind og se rabatkoden på Yeti Fusion Dry 1300+
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Yeti Fusion Dry 1300+ ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Tore Grønne
Den 17. februar 2019
Senest opdateret den 19. maj 2021
Log ind